Igors

Sveikas. Vai ir šeit kāda sieviete kas vēlas baudpilnu kunilingu. Un ne tikai. . . Uzraksti, vecums nav šķērslis. Kopts, patīkams vīrietis. Mēlīte ir ļoti prasmīga un draiska:)
Ja virietis neprot. Taisit kunnilingu,
Tad raksti. Esmu meisters pežlaizis
Visa latvija ir pieredze ļoti liela
Un patik laizit. Dievinu to varu laizit pieredze 20gadi
1-2-3 stundas un vairak
mierini0000@gmail.
Ja jums damas tas interese rakstat
Izlaizišu
Ar prieku
lv +(371) 25410881
mie***@gmail.com Get e-mail
  • Igors (Photo!) gets acquainted with a woman for sex (#8086442)
Ad ID #8086442
Commercial advertisements
Name Igors
City Rīga
Phone number lv +(371) 25410881
E-mail mie***@gmail.com Get e-mail
Reply to Advertisement

Captcha
Bring your ad to the top
Highlight with color
VIP ad until: 2024.09.29 09:49:06
Extend the VIP status for 24 hours?
Get Diamond status
Added Yesterday 9:48
Views 5

Next ads in category "Men seeking women for sex"
27 Sep.

Jānis (38)

čau! meklēju sievieti kuai patīk taisīt minetu 😀 labprât izbaudītu dzoļo minetu ar nobegumi foršu uz krūtīm😉 ar bonusu no manis info uz e-pastu lūdzu
26 Sep.

Секс (44)

Ищу подругу которая любит минет.
25 Sep.

Tantric Massage

Tu vēlies atslēgt galvu, ieslēgt savu jutekliskumu, atraisīt savu seksualitāti un aizlidot kaut kur kosmosā bez jebkādām vielām? Tad raksti un piesakies vai piesaki savu draudzeni/sievu uz Tantrisko Masāžu!🔥🔥🔥 Tantriskajā Masāžā Tu paaugstini sava ķermeņa jūtīgumu, izjūtot spēcīgāk katru pieskārienu; atslēdz galvu no jebkādām domām; atbrīvojies no psiholoģiskiem un fiziskiem blokiem savā ķermenī; atraisi savu seksuālo enerģētiku un spēj izjust varenus enerģētiskos orgasmus ar visu savu ķermeni! Pēc masāžas izbaudi vieno no labākajiem saviem seksiem ar savu partneri un iegūsti tādu sievišķīgo magnētismu, ka Tevi biežāk ievēros vīrieši!🔥🔥🔥 Pieteikties var uz meilu vai watsapā, pieņemu pie sevis Rīgā, kā arī varu izbraukt.
25 Sep.

+3712529****whats. . . (40)

Kāda jauna sieviete grib virtuāli paspēlēties whats. . . ?
25 Sep.

Sex

Познакомлюсь с состоятельной женщиной-спонсоршой.
25 Sep.

Oleg (40)

Мужчина ишет женьшину для секса и приятного обшения. Возбуждают зрелые женьшины 40-55 любишие куни и продолжытельный секс. Пишыте познакомимся поближе два восемь один восемь два шесть пять один.
24 Sep.

Erotic massage

Vēlies īpaši pārsteigt mīļoto sievieti tā, lai pārsteigums būtu pozitīvi emocionāls, atmiņā paliekošs atmiņā un kas jauns? Tad piesakies uz Erotisko masāžu sievietēm profesionāla speciālista izpildījumā, kurā viņa saņems spēcīgākas atslābinošās un uzbudinošās tehnikas, kā arī mežonīgi labu orgasmu no jauna līmeņa skvirta metodes. Masāža sāksies kā parasta relaksējošā masāža ar klasikas elementiem, tālāk pārejot uz erotisko un uzbudinošo. Atrodos centrā. Par pierakstu, laikiem un cenām droši jautā personīgi. Masāža tiek veikta tikai sievietei, ja runa ir par pāri, vīrs/ draugs droši var nākt līdzi un pēc vēlmes piedalīties.
24 Sep.

Denis (40)

sveiki! nesteidzīgi meklēju sievieti vecâku 50+ intĩmām attiecībām:) būtu jauki ja būtu aizņemta vai precēta😉 par visu smalkâk sarakstē e-pasta.
24 Sep.

+3712529**** (40)

Meklēju jaunu sievieti kura uztaisīs labu minetu dziļo