Pimp.lv » Men seeking women for sex » Кунилинг Страпон

Added: Sep. 2023 | Views: 311 | Ad ID: #7371639

Кунилинг Страпон (45 years)

Мужчина 45 ухоженный , чистоплотный , здоровый во всех отношениях познакомиться с девушкой женщиной для тайных постоянных встреч , чтоб разнообразить ваши серые будни . Люблю доминировать , а также люблю когда женщина доминирует . Ролевые игры приветствуются . Можно попробовать как на фото . Есть секс игрушки , также можем купить всё нужное для встречи . Номер телефона и фото на почту ускорит встречу . 45 gadus vecs vīrietis ir kopts, tīrs, visādā ziņā vesels, iepazīsties ar sievieti uz slepenām regulārām tikšanām, lai dažādotu savu drūmo ikdienu. Man patīk dominēt, un man arī patīk, ja dominē sieviete. Tiek gaidītas lomu spēles. Varat izmēģināt, kā fotoattēlā. Ir seksa rotaļlietas, varam arī iegādāties visu nepieciešamo tikšanās reizei. Tālruņa numurs un fotoattēls pa e-pastu paātrinās tikšanos.
  • Кунилинг Страпон (45 years) (Photo!) gets acquainted with a woman for sex (#7371639)
Ad ID #7371639
Name Кунилинг Страпон
Age 45
City lv Rīga
E-mail uva***@inbox.lv Get e-mail

Post reply


Bring your ad to the top
Highlight with color

Get VIP status

Get Diamond status

Added Sep. 2023
Views 311

Next ads in category "Men seeking women for sex"
Toggle table/grid view button

Sep. 2023

Igors 28221139 (37)

Meklēju sievieti tikšanās reizēm kurām patīk taisīt minetu18-40 28221139
Sep. 2023

Armands (38)

Čau! ir tāda velme uznākusi izbaudīt vecāku sievieti par sevīm:) ar dabīgu kājstarpi un foršiem pupiņiem:) 50 plus .. e-pasts aktīvs .. varam ilgtermiņā kā mīlākie ar bonusu:) vis apspriežams..
Sep. 2023

Melānija (31)

Sveiki no 21. 09. -22. 09. esmu apmetusies Jelgavā, vēl tikai 2 dienas Jums ir visas iespējas mani apciemot, piedāvāju satikšanos pret €€€€€, ja grib ilgāku pasēdēšanu, tad paķer šampīti, stingri ieturu konfidencionalitāti, ir pieejama vanna, kā arī ir sava vieta, par visu sīkāk pie sarakstes vai droši zvaniet! Un liekat aiz auss, jo vairāk cilvēku mani Jelgavā apciemos, jo biežāk es šeit būšu sastopama!!!
Sep. 2023

Edik (50)

Подарочек женщине которая разрешит полизать свою пиздёнку , место ваше или удобное авто
Sep. 2023

Dagnis (40)

Iepazišos ar sievieti kurai gribās un patīk kad maigos ar vinas krūtīm😊 pie sarakstes apspriedīsim bonusiņu👌 patik gad ir cieti un palieli krūšgsliņi.
Sep. 2023

Den (43)

Meklēju sieviete intīmu tikšanās par finansu atbalstu no manas puses esmu vesels gan morāli gan fiziski neesmu al-ko vai kādu citu vielu cienītājs vēlamais vecums 50+- citi parametri nau tik svarigi Purvciems
Sep. 2023

Leksa (38)

Пазнакомлюсь с приятной дамой не худой не толстой , с апетитными формами и приятною внешностью . Для редких встреч на постоянной основе без вмешательства в личную жизнь . Интересует женщина веселая с юмором , с которой иногда можно встретиться ? посмотреть тв . Потанцевать по обниматься ? которая умеет делать массаж и самой нравиться массаж , которая умеет возбудить мужчину , и любит иногда хороший секс по экспериментировать , с которой можно дружить общаться и поддерживать контакт . Интересна такая зажигалочка.
Sep. 2023

Sex (43)

Познакомлюсь с минетчицей.
Sep. 2023

Ar meliti (56)

Patik ar meliti sagadat baudu jaunām sievietem. Labprāt samilosu ari nevainigu pozuku