Pimp.lv » Men seeking women for marriage » Питер

Added: Oct. 2023 | Views: 300 | Ad ID: #7439290

Питер (47 years)

Познакомлюсь с женщиной для серьезных отношений от 43 до 52 лет. Писать на номер телефона 2976**** Get phone number
  • Питер (47 years) (Photo!) gets acquainted with a woman for serious relationship (#7439290)
  • Locked image
To see all the photos of the author

1. Send SMS with text PIMPF7439290 uz numuru 1881

Price: 1 € (One-time payment)

2. Enter received code
Ad ID #7439290
Name Питер
Age 47
City lv Daugavpils
Phone number 2976**** Get phone number
E-mail rin***@inbox.lv Get e-mail

Post reply


Bring your ad to the top
Highlight with color

Get VIP status

Get Diamond status

Added Oct. 2023
Views 300

Next ads in category "Men seeking women for marriage"
Toggle table/grid view button

Oct. 2023

Den (45)

Встречусь с женщиной кто сделает миньет за бонус с меня 50+-яздаров не алког чистоплотный ез долги смс и вапросов с меня
Oct. 2023

Valērijs

Познакомлюсь с девушкой возраст не имеет значения пишите буду ждать
Sep. 2023

Jaunākai (42)

Meklēju 18-30 gadīgu sievieti, kas vēlas seksā apgūt ko jaunu, izmēģināt ko nebijušu vai ļauties pieredzējuša vīrieša glāstiem, skūpstiem un baudas gūšanai. Varu apmācīt Tevi orālā seksa mākslā, gan kā sniegt partnerim lielāku baudu, gan kunilingu - kā gūt baudu... gan dažādas citas baudpilnas un interesantas lietas :) Esmu brīvs 42 gadīgs vīrietis, kopts, simpātisks un labprāt iepazītos ilgtermiņa attiecībām. Gaidīšu vēstuli!
Sep. 2023

Den (43)

Meklēju sieviete intīmu tikšanās par finansu atbalstu no manas puses esmu vesels gan morāli gan fiziski neesmu al-ko vai kādu citu vielu cienītājs vēlamais vecums 50+- citi parametri nau tik svarigi Purvciems
Janis (37 years) 2
Sep. 2023

Janis (37)

Meklēju sievieti nopietnām attiecībām no 35-40 gadi
Sep. 2023

Ali (35)

Iepazīšos ar kārtīgu, godīgu un mīlestības gribošu meiteni, nopietnām attiecībām! 🌹
Lūpiņas (42 years) 6
Sep. 2023

Lūpiņas (42)

Meklēju sievieti-Dievieti ar lielām kaunuma lūpiņām. Vari būt apaļīga vai slaida, precēta vai brīva, vēlams no Rīgas vai pierīgas, bet arī attālums nav šķērslis. Galvenais, lai Tev ir vēlme iepazīties ar kaislīgu vīrieti, kurš dievinās Tevi, lutinās ar maigu masāžu, kunilingu, g-punkta stimulēšanu un skvirtu. Es - kaislīgs, brīvs vīrietis no Rīgas, normālas, sportiskas miesas būves, kopts, brīviem uzskatiem, kaislīgs un ar lielu vēlmi sniegt baudu vienai, īpašai sievietei - ar lielām kaunuma lūpiņām. Atraksti nedaudz par sevi, savus parametrus, vēlmes un neaizmirsti norādīt savu e-pasta adresi vai telefona numuru, lai būtu ērtāk sazināties. Bildes pielikumā ilustrācijai.
Sep. 2023

Страпон куни (42)

Vīrietis 42. Kopts, patīkams, adekvāts, tīrs, tagad nākšu pie meitenes, sieviete, uztaisīšu kunilingu un varat eksperimentēt, ja vēlaties, kā bildē. Jūs varat Straton, ir seksa rotaļlietas. Viss ir konfidenciāli. Ja esat noguris no ģimenes rutīnas un garlaicīgās ikdienas, es palīdzēšu jums novērst domas un izklaidēties. Uzrakstiet e-pastu ar savu tālruņa numuru un īsu novēlējumu mūsu tikšanās brīdim. Tikai tu un es un viss starp mums. Мужчина 42. Ухоженный , приятный , адекватный, чистоплотный сейчас приеду к девушке, женщине, сделаю куни и можно по желанию по экспериментировать как на фото . Можно Страпон , есть секс игрушки . Всё конфиденциально. Если ты устала от семейной рутины и серых будней я помогу тебе отв лечься и получить удовольствие . Пиши с номером телефонами почту и краткое пожелание от нашей встречи . Только ты и я и всё между нами .
Sep. 2023

Raivo (45)

Sveiki. Brivs, jauks virietis iepazisies ar simpatisku sievieti pastavigam romantiskam attiecibam. Dzivoju centra, ir auto. Atsuti ludzu info par sevi, busu priecigs par bildiri. Paldies, gaidisu.