Pimp.lv » Мужчины ищут женщину для секса » Eduards

Добавлено: 22 мар. | Просмотров: 64 | ID объявления: #7735786

Eduards (35 лет)

Sveiki! Trakulīga doma ienaca prātā:) esmu meklejumos sievietes mīļākas lomā😉 vecums it kā nav ierobežots tikties x2 menesi vai biežak:) esmu kopts vīriets ir auto.. pie sarakstes sarunāsim par pārejo.
ID объявления #7735786
Имя Eduards
Возраст 35
Город lv Rīga
Электронная почта per***@inbox.lv Узнать е-майл

Напишите ответ


Поднять объявление наверх
Выделить цветом

Получить VIP статус для объявления

Получить Diamond статус для объявления

Добавлено 22 мар.
Просмотров 64

Следующие объявления в категории "Мужчины ищут женщину для секса"
Toggle table/grid view button

22 мар.

Edi (52)

LV, RuVai šodien ar kādu palielu krūšu īpašnieci var vienoties par kino, seksiņu vai pozu 69?bonusiņs no manim
20 мар.

Gatis (35)

Čau! Patīk sievietes ar lieliem krūšu galiņiem:) ja te tāda ir kuraj patīk kad maigojas ar krūšu gaĺiņiem padot zoņu sarunasim visu pie sarakstes par bonusiņu un visu pārejo:)
20 мар.

john

Tuvākajā laikā dodos uz kādu Eiropas pilsētu nedēļu ilgā ceļojumā. Aicinu divas sievietes pievienoties man vienam. Ceļu, ēdināšanu un dzīvošanu nodrošinu. Kopts, KOREKTS, IZTURĒTS, anonimitāti nodrošinu. Dzīvoju Rīgā. Paldies! Atbildēšu uz vēstulēm ar foto vai video. Ar cieņu, Krists
20 мар.

Armando (50)

Sakrajies daudz seklas, mekleju sievieti kura gribetu to visu sevi ienemt. Loceklis 19 un resns. Nr divi, cetri, devini, tris, tris, cetri, tris, cetri.
20 мар.

Ivars (46)

Kada velas bonusinu šodien?
19 мар.

john

Tuvākajā laikā dodos uz kādu Eiropas pilsētu nedēļu ilgā ceļojumā. Aicinu 2 (divas) sievietes pievienoties man 1 (vienam). Ēšanu, dzīvošanu, ceļu apmaksāju. Kopts, KOREKTS, IZTURĒTS. Atbildēsu uz vēstulēm ar foto vai video. Dzīvoju Rīgā. ANONĪMI!!! Ar cieņu, Krists
Edmyndik (40 лет) 2
18 мар.

Edmyndik (40)

Мужчина ищет жэнщину для сэкса и приятнова общения. Возбуждают зрелые жэнщины любищие куни и продолжытельный сэкс. Пишыте познакомимся поближэ.
Aleksandrs (42 года) 2
17 мар.

Aleksandrs (42)

Ищу свабодную пышную женщину, с большой грудью, для приятных встреч отдыха и секса. Пишите на ватсап или смс 2-5-1-3-9-7-0-8.
17 мар.

Armando (50)

Gribetu atrast sievieti kurai patik dibena ieņemt seklu. dibenu labi sagatavoju ar meliti. nr. divi, cetri, devini, tris, tris, cetri, tris, cetri.