Pimp.lv » Мужчины ищут женщину для секса » Agnis

Добавлено: июл. 2015 | Просмотров: 38 | ID объявления: #2004195

Agnis (23 года)

Savas labākās dzīves īpašnieks vēlas iepazīt princesi, kurai uzlikt zelta kroni ar dimantiņu? Iespējams ļoti jocīgs un savāds nosaukums. Kā arī savādi ir tas, ka es uzdrošinos likt šādu sludinājumu, kuru redzēs desmit, desmitiem, varbūt pat simtiem dāmu. Kas tur savāds? Es nekad neesmu centies caur internetu šādi iepazīties, bet ja nu paveicas atrast savu īsto, savu vienīgo? Iespējams, ka manā vecumā visi iepazīstas klubos, pasākumos un citās aktivitātēs, bet man kaut kā tā dzīve nesaista. Es labprāt sēžu mājās un daru, kas man patīk. Izņēmumi būtu, ja sastaptu patiesu mīlestību, justu patiesas emocijas un es būt gatavs mesties piedzīvojumā. Gribu aiz rokas satvert kādu un skriet, kur kājas nesas, jo esmu jauns, brīvs, spontāni traks? Iespējams.
Pārsteigums. Esmu patīkams protams. Universāls cilvēks, kurš var būt gan nopietns, apzinīgs un smalks, gan dzīvespriecīgs, enerģisks un jautrs. Tomēr pēc būtības neglābjams optimists un romantiķis, kurš bauda un mīl dzīvi, ne ar vārdiem, bet ar darbiem. Uzskatu, ka, lai dzīvotu interesanti, ir smagi pie tā jāstrādā.
Zini kas ir Reverss? Es nē, bet esmu kaut ko, kaut kad par viņu dzirdējis, bet skat, šodien nejauši internetā atradu vienu viņa dziesmas liriku.
"rītā agrā pamodos
pat acis man atvērās
tur kāds stāv
stāv bet mani neredz
bet kas tu esi
ko dari šeit
ko vēlējies no manis
vai manas domas zagt
acis vaļā veru
viņš slēpjas aiz sienas
aiziet nesacīdams
vai ko vēlējies
kas tas bija
ko vēlējās
vai tās iedomas
kas pēkšņi pārņēma
no rīta pamodos
kāds apjukums
jauns rīts ir klāt
vai sapnis bija kāds. "
Tā laikam bija dziesma, bet paklausies šo Žanis - Apjukums (YouTube tas ir atrodams) un dziesma kaut kā nejauši atklāj dzīvi par mani vēl vairāk, nekā es šeit esmu uzrakstījis. Vienalga, patīk žanrs vai nē, bet galvenais ir vārdi. Ieklausies. Un lai nu kā, lai kas dzīvē notiktos, tu zin, tev ir jāpieceļas, jānospodrina savs kronis un jāiet uz priekšu. Mēs katrs esam savas dzīves čempiņi. Paldies, lai izdevusies diena. ^^

p. s. Es numuru nedodu sākumā, bet uz e-pastu atbildēšu, ja vien tu pasniegsi sevi interesanti un atklāsi savu vecumu, pilsētu.
ID объявления #2004195
Имя Agnis
Возраст 23
Город lv Gulbene
Номер телефона 2522**** Показать номер
Электронная почта agn***@inbox.lv Показать е-майл
Напишите ответ
Ответить на это объявление могут только зарегистрированные пользователи.
Войдите в систему или зарегистрируйтесь.

Поднять объявление наверх
Выделить цветом

Получить VIP статус для объявления

Получить Diamond статус для объявления

Добавлено июл. 2015
Просмотров 38