Pimp.lv » Мужчины ищут женщину для секса » Руслан

Добавлено: 4 фев. | Просмотров: 80 | ID объявления: #7650554

Руслан

Лижу пизду... номер телефона укажу в переписке...
ID объявления #7650554
Имя Руслан
Город lv Rīga
Электронная почта rou***@inbox.lv Узнать е-майл

Напишите ответ


Поднять объявление наверх
Выделить цветом

Получить VIP статус для объявления

Получить Diamond статус для объявления

Добавлено 4 фев.
Просмотров 80

Следующие объявления в категории "Мужчины ищут женщину для секса"
Toggle table/grid view button

3 фев.

Ritvars (49)

Sievietes kas vēlas papisties raksti SMS no Rīgas divdesmit sešdesmit trīsdesmit astonpadsmit
Al (18 лет) 2
2 фев.

Al (18)

Meklēju meiteni vai pāri labam seksam. Es izpildīšu jūsu vēlmes. Rakstiet uz WhatsApp vai e-pastu. Ищу девушку или пару для хорошего секса. Исполню ваши пожелания. Пишите на WhatsApp или на e-mail. Looking for a girl or couple for good sex. I will fulfill your wishes. Write to WhatsApp or email. 2x×7x×2x×7x×8x×0x×2x×6x× elso24616@gmail. com
2 фев.

Aleksandrs (32)

Sveikas. esmu gatavs pirmajai tikšanās reizei savu foto nosutisu privāti. Atrodos Jelgavā kā arī katru dienu esmu Jelgava-Jaunmarupe. Здравствуйте. Готов для первой стречи.
2 фев.

Atsaucies (41)

Iepazīšos ar sievieti 25-45 sarakstei un intīmā laika pavadīšanai
1 фев.

Dima (38)

Čau! Gribu sievieti ar lielām krūtim:) gribu starp viņām ar draudziņu pabraukāt lai išlāktu starp viņām 😇 pie sarakstes visu sarunasim:) e-pasts active.
1 фев.

Ritvars (49)

Sievietes kas vēlas pisties raksti SMS divdesmit sešdesmit trīsdesmit astonpadsmit Rīga
1 фев.

šodien

Piedāvāju slaidai pakļāvīgai meiteni bdsm dresūru, komandas, izrīkojumi, bez sadisma. Bez sex kontakta. Bez pilnīgas izģērbšanās.
1 фев.

Влад (46)

Подрочу и кончу девушке, женщине на грудь, губки, ножки, в ладошки или куда ты хочешь?
30 янв.

Oskars Grīeze (27)

es meklēju meiteni vāi sievieit draudzībai un seksam Jo man nav bijis Sēks vēl ūn man Āri grības Sēksu ūn man ir 27 gādi. Meītenes vāi sievietes kurām nav puiši vai mīlas otrās pusītes Lūdzu 🙏atsaucieties jo man nav Bijusī Pīšanas Reizē. Ūn te “būs mazā Informācija mani sauts Oskars Grieze esmu godīgs gudrs optimistisks jautrs interesants pieklājīgs nopietns jaukts izskatīgs puisis un es esmu Jelgavas varonis jo es Jelgava apdzesu kūlas ugunsgrēku un otroa reizi Jelgava pie veikala zem akmens ielas bija pārplīsusi ūdens truba un uz ceļa šļācās ūdens un tur bija sanākuši daudzi cilvēki un arī es un mēs domājam kā likvidēt to Problēmu un Es izdomāju! kā viņu Sataisīt lai ūdens nesļecas. ūn Es Gribu, teikt kā es meklēju meiteni vai sievieti LĀI pamilētos. Ūn jā kāda meītene grīb, ār Māni iepazīsies tad LĀI ūzaīcina fācēbookā profīls Oskars Grīeze