Pimp.lv » Мужчины ищут женщину для секса » Meklēju Tevi

Добавлено: янв. 2022 | Просмотров: 314 | ID объявления: #5830609

Meklēju Tevi (32 года)

Čau! Gari neizplūdīšu, bet baigi īsi arī nesanāk :D Meklēju sievieti, vēlams sava vecuma robežās, bet tas nekas, ja esi mazliet jaunāka vai mazliet vecāka. Vēlos iepazīties ar sakarīgu sievieti ilgtermiņa slepenām attiecībām. Nevēlos, lai Tu un arī es to nedarīšu, jaukties privātajā dzīvē, bet arī neinteresē bezpersoniskas slepenas attiecības, vēlos, lai varam arī aprunāties, pasmieties un galvenais viens otru kaislīgi samīļot :))

Esmu nodrošināts, izglītots un visādi citādi patīkams vīrietis :) Varu atrast mums kādu slepenu vietiņu, varu arī izvērtēt Tavas vēlmes. Viennozīmīgi interesē sieviete, kurai seksā patīk vairāk par misionāru pozu :))

Par cik meklēju slepenas attiecības un pieļauju, ka Tu arī, tad neprasu, lai sūti man savas sejas bildes utt. , bet vēlētos, lai apraksti sevi, kā izskaties, kāds ir Tavs augums, protams, ja mūsu saruna izvērtīsies sakarīga, varam apmainīties ar auguma foto :)

Ļoti gaidīšu no Tevis ziņu, kā arī piebilde, ka nemeklēju princesi baltā zirgā, es pat dotu priekšroku vienkāršākai sievietei, bet, ja esi princese baltā zirgā, tad arī nav nekas pretim, pats esmu tīri simpātisks un kopts, vismaz tā esmu dzirdējis :D

Nekautrējies, uzraksti.
ID объявления #5830609
Имя Meklēju Tevi
Возраст 32
Город lv Rīga
Электронная почта to0***@inbox.lv Узнать е-майл
Напишите ответ
Ответить на это объявление могут только зарегистрированные пользователи.
Войдите в систему или зарегистрируйтесь.

Поднять объявление наверх
Выделить цветом

Получить VIP статус для объявления

Получить Diamond статус для объявления

Добавлено янв. 2022
Просмотров 314