Pimp.lv » Мужчины ищут женщину для серьёзных отношений » Vladimirs

Добавлено: сен. 2023 | Просмотров: 406 | ID объявления: #7310341

Vladimirs (37 лет)

Meklēju steidzīgi jaunas nopietnas attiecības kopdzīvi dzīvot kopā ar seksīgu sievieti no 18 līdz 37 gadiem saziņai mans mobīlais numurs 2004**** Узнать номер .
  • Vladimirs (37 лет) (Фото!) познакомится с женщиной для серьёзных отношений (№7310341)
ID объявления #7310341
Имя Vladimirs
Возраст 37
Город lv Rīga
Номер телефона 2004**** Узнать номер
Электронная почта vla***@inbox.lv Узнать е-майл

Напишите ответ


Поднять объявление наверх
Выделить цветом

Получить VIP статус для объявления

Получить Diamond статус для объявления

Добавлено сен. 2023
Просмотров 406

Следующие объявления в категории "Мужчины ищут женщину для серьёзных отношений"
Toggle table/grid view button

сен. 2023

Den (43)

Meklēju sieviete kura uztaisīs minietu par bonusu no manis esmu vesels gan morāli gan fiziski neesmu al-ko vai kādu citu vielu cienītājs bez rūpībam uzmacigu uzvedību Purvciems Pļavnieki
авг. 2023

Oskaritos (27)

es meklēju meiteni vāi sievieit draūdzibai nopietnām romantiskām attiecībām lāulībam un ari precībam meitenes vāi sevietes kurām nāv puiši vāi mīlas otrās pusitēs lūdzu atsāucieties jo man nāv bijūšas attiecības, un man ir 27 gadi un mān gribas izveīdot ģimeni. Un te bus maza informacija mani saūts Oskars Grieze āsmu godīgs gudrs optimistisks jaūtrs interēsants pieklājigs nopiētns jauks iskatgs puisis un es āsmu jelgavas varonīs jo es jelgava apdzēsu kūlas ugūnsgrēku un otro reīzi jelgava pīe veikala zem akmēns ielās bija parplīsusi udens truba un uz cēļa šļacās udens un tur bija sanākuši dāudzi cilvēki un ari es un mes domājam ka likvidēt to problēmu un es izdomāju kā viņu sataīsit lāi udens nesļecas. Un es gribu teikt kā es meklēju meiteni vaī sievieti lāi izveīdot ģimeni. Un tie meitenes sievietes kuras grib iepazities un izveidot ģimeni lai uzaicina mani facebooka vai lai uzvana man
авг. 2023

Мужчина 45 (45)

сейчас приеду к девушке, женщине, сделаю куни ... mozno kak na foto
Dievietei (42 года) 8
авг. 2023

Dievietei (42)

Meklēju sievieti-Dievieti! Neskūtas vāverītes īpašnieci. Vari būt apaļīga vai slaida, precēta vai brīva, vēlams no Rīgas vai pierīgas, bet arī attālums nav šķērslis. Galvenais, lai Tev ir vēlme iepazīties ar kaislīgu vīrieti, kurš dievinās Tevi, lutinās ar maigu masāžu, kunilingu, g-punkta stimulēšanu un skvirtu. Es - kaislīgs, brīvs vīrietis no Rīgas, normālas, sportiskas miesas būves, kopts, brīviem uzskatiem, kaislīgs un ar lielu vēlmi sniegt baudu vienai, īpašai sievietei - ar dabīgo apmatojumu intīmajā zonā. Atraksti nedaudz par sevi, savus parametrus, vēlmes un neaizmirsti norādīt savu e-pasta adresi vai telefona numuru, lai būtu ērtāk sazināties. Bildes pielikumā ilustrācijai.
авг. 2023

masaz (45)

Мужчина 45 . Ухоженный , порядочный познакомится с Девушкой , женщиной от 18 до 55 желающей быть униженной и наказанной своим господином . Если ты в жизни успешная и самодостаточная , а в фантазиях хочешь себя почувствовать рабыней то тогда мы нашли друг друга . Пиши на почту всё обсудим . Всё конфиденциально! Тайные встречи только ты и я ! Номер телефона , фото и краткое описание своих фантазий ускорит нашу встречу ! Любителей пообщаться в пустую не беспокоить . Не стесняйся своих фантазий и я помогу тебе раскрыться .
июл. 2023

может быть (34)

Познакомлюсь с девушкой для серьезных отношений, дружбы, занятия спортом, создания семьи, нормальных отношений в обыденной жизни, и БДСМ отношений в формате Госпожа -раб в половой жизни. Я высокий, стройный, симпатичный, образованный, без вредных привычек и проблем со здоровьем, со стабильной работой и заработком. Подробности в переписке.
июл. 2023

Igors 28221139 (36)

Meklēju sieviete catam watsapp 28221139
июл. 2023

Влад (36)

Познакомлюсь с Женщиной, для приятных встреч и общения 🥂
июл. 2023

Vladimirs (37)

Meklēju nopietnas attiecības kopdzīvi ar sievieti no 18 līdz 37 gadiem saziņai mobīlais numurs 29906540.