Ievietots: 6 aug. | Lasīts: 113 | Sludinājuma ID: #7993383

sandis (35 gadi)

Sveika vai kāda sieviete gribētu nodarboties ar aizraujošu sexsu. uzraksti saulīt
Sludinājuma ID #7993383
Vārds sandis
Vecums 35
Pilsēta Rīga
E-pasts san***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 6 aug.
Lasīts 113

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti seksam"
5 aug.

Eriks (35)

Sveiki! Meklēhu sievieti ar foršām 5 izmēra krūtīm:) kura nebūtu pret kad ar viņām maigojās:) pazīš pasūkā :)) info e-pasts aktīvs Rīga apkaime.
3 aug.

Oskars Grieze (27)

Es meklēju Meiteni, vai Sievieti Seksam Jo Es vel Nesu pamilējies Un Man Ir 27 gadi Un Es arī Gribu pamileties Un Te Bus mazā Informācija Mani sauts Oskars Grieze Esmu godīgs Gudrs, Seksīgs optimistisks, 'jautrs' interesants? pieklājīgs" 'Nopietns' jauks izskatīgs? puisis Un Es "Esmu Jelgavas „Varonis" Jo Es Jelgava apdzesu kūlas Ugunsgrēku, Un otroa reizi Jelgava Pie veikalā zem akmens ielas, Bija pārplīsusi Ūdens truba Un uz ceļa šļācās Ūdens Un tur, Bija sanākuši “Daudzi cilvēki Un Arī Es Un mēs! domājam "kā" likvidēt to Problēmu ? Un Es izdomāju! "kā" viņu! "Sataisīt"? lai Ūdens nesļecas. Un Ja kāda Meitene, grīb, ar Māni Satiktīes Un Pamilēties tad laī Sākuma Māni ūzaīcina fācēbookā lāi Tu Un Es tur varam iepazīties Un sarunāt randiņu Un profīls Ir Oskars Grīeze. ↔ Un Oskars Grieze Nava Feika profils facebooka jo Kats Cilvēks Ir Novīltojis Manu sludinajūmu Un ielicis kā Savu Un Feika profil Ir Kristīne Kristīne Santa Santa Tie Ir Feika profili
3 aug.

Kaspars (37)

Sveiki! Gribu iepazīties ar sievieti intīmam:) pstīk ja ir krūtis izm. 4 un uz augšu pie sarakstes vienosimies kas kā un pa cik:) esmu mobīls. Info uz e-pastiņu.
2 aug.

Олег (40)

Мужчина ишет женшину для секса и приятного обшения. Возбуждают зрелые женшины 40-55 любишие куни и продолжытельный секс. Пишыте, познакомимся поближе. два восемь один восемь два шесть пять один. 28182651.
2 aug.

Мужчина 42 (42)

Мужчина 42 познакомится с Женщиной для дружбы . Пишите всё обсудим . Номер телефона ватсапп или телеграмм ускорит встречу . Ответ с вашим фото 100% . Без долгой переписки! Без коммерции !
1 aug.

Игорь (27)

Ищу женщину для секса любого возраста. Мой рост 180 см.
31 jūl.

Мужчина 42 (42)

Ухоженный мужчина 42. Познакомлюсь с ухоженной обеспеченной Женщиной , девушкой 18 - 55 , мижно БИ . . Если тебе наскучило однообразие в семейной жизни или ты хочешь разнообразить свои сексфантазии тогда пиши и я тебе помогу их воплотить . Попробуем всё что ты пожелаешь , люблю когда женщина доменирует , главное не стесняйся и пиши , есть различные секс игрушки. Фото и номер. Можно попробовать как на фото ! Конфединциальность гарантирую!
31 jūl.

Oskars (27)

Es meklēju Meiteni, vai Sievieti Seksam Jo Es vel Nesu pamilējies Un Man Ir 27 gadi Un Man Arī Gribas pamileties Un Te Bus mazā Informācija Mani sauts Oskars Grieze Esmu godīgs Gudrs, Seksīgs optimistisks, 'jautrs' interesants? pieklājīgs" 'Nopietns' jauks izskatīgs? puisis Un Es "Esmu Jelgavas „Varonis" Jo Es Jelgava apdzesu kūlas Ugunsgrēku, Un otroa reizi Jelgava Pie veikalā zem akmens ielas, Bija pārplīsusi Ūdens truba Un uz ceļa šļācās Ūdens Un tur, Bija sanākuši “Daudzi cilvēki Un Arī Es Un mēs! domājam "kā" likvidēt to Problēmu ? Un Es izdomāju! "kā" viņu! "Sataisīt"? lai Ūdens nesļecas. Un Tie varoņdarbi. Ir Reāli notikuši, mana Dzīve Jo Cilvēku Dzīves Viskas notiek Un arī ksts, varoņdarbs Jo Musu Pasaule Viskas notiek. Un Es nejokoju Un Ja kāda Meitene, grīb, Satiktīes ar Māni Un Pamilēties tad laī Sākuma ūzaīcina Māni fācēbookā lāi Tu Un Es tur varam iepazīties Un sarunāt randiņu Un profīls Ir Oskars Grīeze. ↔ Un Oskars Grieze Nava Feika profils facebooka jo Kats Cilvēks Ir Novīltojis Manu sludinajūmu Un ielicis kā Savu Un Feika profil Ir Kristīne Kristīne Santa Santa Tie Ir Feika profil
30 jūl.

Gatis (35)

Sveiki! Mekleju sievieti intīmam:) padot ziņu ja tev patïk kad darbojas un maigojas ar krūtīm padot ziņu 😊 Protam ar bonusiņu no manis e-pasts aktīvs.