Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 24 sep.
Lasīts 34

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti seksam"
23 sep.

Oskars Grieze (28)

Es Meklēju, Meiteni vai Sievieti draudzībai, Un Seksam, Jo Es vel Nesu, pamilējies, nemaz, Un Man Ir 28 gadi, Un Man Un arī, Gribas pamileties Izklaides pec, vai pamileties lāi rādītu Bērnu Un Te Bus mazā Informācija Mani, sauts, Oskars Grieze Esmu godīgs Gudrs, Seksīgs optimistisks, 'jautrs' interesants? pieklājīgs" 'Nopietns' jauks izskatīgs? puisis Un Es palielīšos kā "Esmu Jelgavas „Varonis" Jo Es Jelgavas Rafa Deviņstāvigo Dzīvojamo māju rajona Pie Šosejas apdzesu kūlas Ugunsgrēku pirms Ugunsdzēsēji Paspēja atbraukt, Un otroa reizi Jelgava Pie veikalā zem akmens Ceļa Bija pārplīsusi Ūdens truba Un uz Gājēju Ceļa šļācās Ūdens Un tur, Bija sanākuši “Daudzi cilvēki Un Arī Es Un mēs! domājam "kā" likvidēt to Problēmu ? Un Es izdomāju! "kā" viņu! "Sataisīt"? lai Ūdens nesļecas. Un Es gribu teikt, "kā" Es Meklēju, Meiteni vai Sievieti draudzībai, Un Seksam, Jo Es vel Nesu, pamilējies, nemaz, Un Man arī Gribas pamileties Izklaides pec, vai pamileties lāi rādītu Bērnu . Un Es Jelgavas varoņdarbus Neīzfāntazēju Un arī Es neizdomāju par Jelgavas Varoni Jo Man Tīe Jelgavas varoņdarbi pa istām sanāca Mana Bērnība Un Cilvēkiem vis Kas Var gadīties Un lūdzu uzaicīni Mani facebooka lai Mēs vara iepāzities Un sarunat randiņu Un Es “Ielikšu Savu whatsapp numuru lāi Manu sludinajūmu nevār novīltot. Un lai Man pa to whatsapp nūmuru kada Meitene vār piezvanīt pa Telefonu Un Es Ari “Ielikšu Savu skaypa Izveidoto otro profilu Alberts Ozols lai Mani neuzskata pār feiku kas Es Nesu vai Pa Viltvārdi kas Es arī Nesu ko jūs domajat kad Esmu Bēt tā nava
23 sep.

Re (39)

Ir kāda , griboša sieviete , kas vēlētos iepazīties nopietni/nenopietnām attiecībām;)?
21 sep.

Andris (31)

Meklēju seksuāli aktīvu meiteni patīkamām tikšanās reizēm, sīkāk e-pastā gaidu Tavu ziņu 😉
20 sep.

Виктор (18)

Ищу девушку для секса! 18-40 лет Пишите в ТГ @darkghh
20 sep.

sven (30)

Молодой человек ищет девушку для постоянных встреч время препровождения. Интересны девушки от 18 до 35
18 sep.

Valters (59)

Женатый мужчина 59 из Риги ищет женщину для секса! Правильние отдыхают и завыдуют!
17 sep.

Danils (35)

Čau! esmu pup mīlis:) un ļoti ceru te atrast sievieti ar kuru pavadīt laiku forši un izbaudīt patīkamas sajūtas:) esmu vīrietis mobils. . no Rīgas :) videjas miesas būves:) patīk dievietes ar kuplam formiņam>> kura sniegtu savas krūtis man lai es viņas samīļoju:) pastaipu galiņius pasūkaju vai pazīžu:) ismasēju un netikaj:) par atlīdzību varamvienoties sarakse. . info uz e-pastu lūdzu .
17 sep.

JANIS (30)

SLAIDS SEKSIGS VIRIETIS VELAS SEKSU AR SLAIDAM SEKSIGI GRIBOSAM DIVAM BRIVAM LESBIESU SIEVIETEM KAS VAR ATBRAUKT PIE MANIS VIENAS PASAS PRIVATI AR SAVU VIEGLO PERSONISKO AUTOMASU. PRIVATI. VAR RAKSTIT UZ E-PASTU VAI SUTIT SMS. GAIDU JUS PRIVATI VIENAS PASAS.
17 sep.

Juris (38)

Anālā sexa prieki! Meklēju sievieti kurai patīk un kura gūst baudu no anālā sexa, no traki valdonīga sexa. . . . Esmu gatavs materiāli atbalstīt un izveidot ilgstošas attiecības! Esmu materiali stabils, gudrs, izglītots, ar labu humora izjūtu. sportiskas miesas būves Rīdzenieks! Būs patīkami jauki, atsaucies! P. S. Tikai sievietes, pediņi NE!