Pimp.lv » Kāds kaut-ko meklē » Janis

Ievietots: mai. 2019 | Lasīts: 58 | Sludinājuma ID: #3577586
Šīs sludinājums vēl nav apstiprināts. Lūdzu nospiediet apstiprināšanas linku jūsu e-mailā
UZMANĪBU!
Lai Jūsu sludinājums tiktu ievietots Pimp.lv, Jums tas jāapstiprina.
Ieejiet(ielogojieties) tajā e-pasta kastē, kuru esiet norādījis/usi sludinājumā, izlasiet tur saņemto e-pasta vēstuli no Pimp.lv un noklikšķiniet uz apstiprinājuma norādes šajā vēstulē.

Janis (33 gadi)

Sveika!Vēlos iepazīties ar Tevi!Bet vai vēlesies ar mani?Pastāstīšu kas es esu un ko no šīs iepazīšanās velētos iegūt.
Sākšu ar pašu galveno, esu ģimenes cilvēks un to nevēlos mainīt, tāpēc tikai un vienīgi mīļāko atiecības bez zvaniem un īszņām vakaros pirms guletiešanas. Ja tevi tas apmierina tad iepazīstamies. ;)
Nu ko dārgā!Ir reizes kad pietrūks asuma dzīvē, un šāda iepazīšanās loti patikami satrauc, kā pacmitgados:)Tik prātiņš vairāk palicis:)
Par sevi, visnotaļ smuks čalis, 33 gadi, 186 augums, svars 93 parsvarā īsi mati brunā krāsā, zilas acis(nejau uzdauzitas):))))un nedaudz atlaista bārda1-3 mm, vis pārejai apmatojums gan ir liks;)
Gultas priekos aizspriedumu nau tikai gadijumos ja Tev arī nau, ja Tu nekautrēsies sniekt baudu man ar prieku izpildišu tavas vēlmes, bet ne tas ir galvenais, mums ir jaiegus abpusējas simpātijas, lai vis izdotos...
Darbs , ģimene paliek pirmā vietā, tapec saproti ka uz katru svilpienu neskriešu, bet darisim visu saprāta robežās, lai droši varam satikties.
Bildes nesūtu uzreiz un Tev arī neiesaku, visādi te slapstās pa internetu, tapec piedavaju satikties un iepazīties klātienē, kaut uz paris minūtem redzēt sejā .
Nu kaut kā tā isumā, ja ieinteresēju raksti.
Sludinājuma ID #3577586
Vārds Janis
Vecums 33
Pilsēta lv Rīga
E-pasts jan***@inbox.lv Parādīt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu
Uz šo sludinājumu var atbildēt tikai reģistrētie lietotāji.
Ienāciet vai Reģistrējieties

Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots mai. 2019
Lasīts 58