Pimp.lv » Escort and massage » 2stund=man115DĀVANĀ

Added: Jan. 2019 | Views: 188 | Ad ID: #3443966
This advertisement has not been confirmed yet! Please follow link in the e-mail
WARNING!
In order to get your ad to the Pimp.lv, you will need to confirm it.
Sign in the mailbox that you specified in the ad,
read a letter received from Pimp.lv and click on the confirmation link in that email.

2stund=man115DĀVANĀ (31 year)

Ļoti jauka=burvīgi maiga - Profi Masiere (31) = Ļoti maigs SEKSS UN VEL PIEDĀVĀJU VAIRĀKĀS DAŽĀDĀS MASĀŽĀS (un arī intims) UZREIZ, kā arī un DAŽĀM SUPER MASĀŽĀM— “Duša–-relax kokteilis”–-masāža UN Perfekt–-EROTISKĀ МАSĀŽА, Ļoti Maigs Un Spilgts intims Un МIŅЕТS - – Kā minimums VISMAZ 3 – TRIJOS Variantos – ĻOTI PRASMĪGI UN DAUDZVEIDĪGI,


Visi nosacījumi un piedāvājums iespējama - skaidri un pieejami apzīmēti, izskaidroti un pārskaitīti šeit tekstā, un tieši tādēļ izlasiet VISU uzmanīgi līdz beigām..

KVALITĀTE IZVĒLĒTAS ATPŪTAS - TAS IR JŪSU Pašcieņas Mērs. ! TĀDĒĻ IZLASIET UN IZVĒLATIES KOMFORTU.. !!


Viss reāli! Piedāvāju relaksēt jūsu ķermeni, radot jaukas sajūtas un ne tikai bikini zonā. Tikai reāla tikšanās šodien vai rīt, un tiem, kas zina, ko un kā vēlas. ES ESMU MAIGA UN MĪLĪGA. Noņemšu saspriegumu, atbrīvošu no pārsprieguma un stressa pārslodzes sekām kopumā, un ķermeņa it īpaši.. Atradīšu galvenos punktus, likšu gavilēt un trīcēt no uzbudinājuma, un priecāties no baudas.. !! Viena vizīte pie manis atgriezīs spēkus, enerģiju, pašpārliecinātību un pārliecību sevi.. !!! PIEDĀVĀJUMS TIKAI TIEM, KURI IR VECĀKI PAR 25 GADIEM.. !


Seks Protu Jūsu Orgasmu Pagarināt Līdz Minūtei Un pat Vairāk dubultot Laiku Garuma un Bauda dziljaka līmeni tas ir forŠi Varat to izmegināt BURVIDGS SEKS Tāpēc Ka Pārvaldu Izsenus senlaikus Ķīnisku Geišu Paņēmienus ar ĪSTU EROTISKU MASĀŽU UN AR massu JAUKU AIZRAUJOŠU SEKSA JAUNUMU daudzumā PROTU JŪSU ORGAZMU PAGARINAT LIDZ MINUTEI UN PAT VAIRAK senlaikus ĶĪNIEŠU GEIšAS PAŅĒMIENI kurie dubulto Jūms ORGAZMU Laiku Garumā un Baudā, UN JUTĪGUMĀ dara to aizraujosu dzilaka līmenī tas ir forši Varat to izmegināt DAUZI SEX Jaunumi REALA UNIKALI NEATKĀRTOJAMA EROTIKA ĪSTA EROTISKA masāža.


Seks=PROTU Jūsu ORGAZMU Pagarināt un Palielināt Līdz Minūtei Un pat Vairāk (dubultot Laiku Garumā un Baudā=dziljakā līmenī=tas ir forŠi Varat to izmegināt=BURVIDGS SEKS.. !! Tāpēc — Ka Es= Simpatiska, maiga sieviete un turklāt vēl un - Masiere(31)protu Erotisku ekskluzivu elitaro Unikalo.. ĪSTU EROTISKU MASĀŽU un Pārvaldu Izsenus senlaikus Ķīnisku Geišu Paņēmienus– lai ne tiktu pie pirmstermiņa orgazmā, paniemeni kurie dara Jūsu BAUDAS DAUDZ REIZ GARAKAS =SAJUTAS AIZRAUJOŠAKAS UN SPICAKAS, tapec ka ne dod notikt pirmstermiņa orgazmam un Jūsu uzbudinajuma sajutam izbeigšanai pirms ta termiņa KO JŪS VĒLATIES, kamer Jūs viņus un baudu ne izsmelsit visā spozhumā un spilgtumā pilnibā= un pagarinot tuos maksimali.. , kurie dubulto Jūms orgazmu Laiku Garumā un Baudā, UN JUTĪGUMĀ.. = dara to aizraujošu dzilakā līmenī, un lai Jūs lai ne tiktu pirmstermiņa orgazmā.


Šie paniemeni dara JŪSU BAUDAS DAUDZ REIZ GARAKU = SAJUTAS AIZRAUJOŠAKAS UN SPICAKAS, tapec ka ne dod notikt negaidīti pirmstermiņa orgazmam un Jūsu uzbudinajuma sajutam izbeigšanai pirms ta termiņa KO JŪS VĒLATIES, kamer jūs Jūs baudu ne izsmelsit visa spožumā un spilgtumā pilnibā= pagarinot tos maksimali.. ==un kurie darami ari pluss priekš tam, lai JŪS VĀRETU ĪLĢI— JO ILGAK.. =UN ILGĀK NEKĀ PARASTS, BAUDIT SAVAS SAJUTAS.. =UZBUDINAJUMU.. , BAUDU.. , LABUMU.. , JUTĪGUMU un MANU MAIGUMU maksimali....


UNIKĀLAS BAUDAS SEKSĀ... ! =Es esmu unikāla sieviete. =Es esmu sieviete Kura Māk Izdarīt Daudz Dažādu Seksuālu Tehniku, Veidu Un Metodiku Seksā, Un Nozīmē Dažādot Un Atjaunināt Jūsu Izjūtas. UN VISS TAS ĻOTI UN ĻOTI MAIGI UN MĪLĪGI !!


=Sekss=daudzveidība daudzveidībā un AR daudzem intimem VARIANTIEM.. — kurie patīkami Jūs pārsteigs.. =.. tas ir forši.. Varat to izmegināt.. !! == un ar lielu daudzumu JAUKU AIZRAUJOŠU SEKSA JAUNUMU daudzumā


=priekš JŪMS-paaugstinātā maiguma bauda SEKSĀ= un ar DAUZIEM UN DAŽĀDIEM SEX Jaunumiem, un ar daudzem un DAŽĀDIEM VARIANTIEM SEKSS un INTIMu KONTAKTU...


Sekss=daudzveidība daudzveidībā=ES SIEVIETE SEX JOB !!==Es esmu BURVIGI maiga, prasmīga, mīlīga=AKTIVA UN PROTOŠA=Burvigi Lielisks SEX= VIP!SEX==Sekss priekš JŪMS=DAŽADI VARIANTI.. INTIMu KONTAKTU.. ir dažādas iespējas=piemēram=JŪMS Intim, SEKSS Atputa, MIŅETS, klasika=orālais, =Analais=.. tikai partnerim vai partnerei.. =.. VIRETIM, SIEVIETEI, ģimenes pārim, BISEKSUALIEM, TRANSSEKSUALIEM, hermafrodītiem (dažados Veidos= kā Prostatas Massažu vai anālu stimulāciju, var ari kā FISTING, STRAP-ON un tikai tad, ja Viņš vai VIŅA Man ziņos par Šo Viņa vēlmi.. )


.. =klasiska=0ralajs==DAUZI SEX Jaunumi =REALA UNIKALI-NEATKĀRTOJAMA EROTIKA =Es protu darit Erotisku ekskluzivu elitaro unikalo masažu=.. ĪSTO EROTISKU masāžu.. !! =.. (ar.. gejšas paniemenem kas Pagarina JŪSU 0rgazmu Lidz Minutei un Pat Vairak un dubulto Jūms ORGAZMU Laiku Garumā un Baudā, UN JUTĪGUMĀ.. =dara to aizraujošus dzilakā līmenī.. -tas ir forši.. Varat to izmegināt.. )=ar Daudzam Intimam = SEX Baudam.. =ka ari ar relaks programmas.. elementem hroniska noguruma un stressa nonemsanaj.. =SEX KURAM NAV Analoģiju Latvijā, un nav Analoģiju un pat visā Baltijas Eiropas tēritorijā=.. Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Zviedrijā=!!,


un tas viss patiesi reāli, Jūs taču pats saprotat ka lai varētu to īstenot.. =.. Šīs UNIKĀLАS spējas un prasmes.. =ir jāspēj un japrot izpildit virtuozi.. -.. spēt DARĪT kaislīgi aizraujošak pat par pašu mākslu, un lieliski jaspēj un japrot veikt.. -.. tas ir Jūms reta, unikala iespeja sagadat SEV iespaidīgu davanu, kuru Jūms ne uzdavinas ne viens cits.. =.. jo par tas istenošanu varat parupeties tikai Jūs pats.. ===Burvigs Seks !!=DAUZI SEX Jaunumi=REALA UNIKALI-NEATKĀRTOJAMA EROTIKA=ĪSTA EROTISKA masāža..


ES.. !!= ES SIEVIETE SEKS JOB !!.. =vienīgā SIEVIETE SEKS JOB Baltijas valstīs.. =.. Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Zviedrijā=!!=SEX KURAM NAV Analoģiju visā Baltijā = un nav Analogi, nav un pat visā Baltijas Eiropas tēritorijā, un tas viss patiesi reāli, Jūs taču pats saprotat ka lai varētu to īstenot.. =.. Šīs UNIKĀLАS spējas un prasmes.. =ir jāspēj un japrot izpildit virtuozi.. -.. spēt DARĪT kaislīgi aizraujošak pat par pašu mākslu, un lieliski jaspēj un japrot veikt.. -.. tas ir Jūms reta, unikala iespeja sagadat SEV iespaidīgu davanu, kuru Jūms ne uzdavinas ne viens cits.. =.. jo par tas istenošanu varat parupeties tikai Jūs pats.. =.. sarunat laiku kad atbrauksit to izbaudit.. =.. pazvanot pa šo tel. num. =ZVANI TAGAD=Т/ =divi-seši-astoņi-trīs-seši-seši-astoņi-trīs.


=.. Konfendiciali/ .. MAIGI, akkurati=.. kolosāli.. =Ja Jūms ir vēlme, ja jūs gribat sexu=Iemācities atslābināties=priecāties=sex atbrīvošanai, ja Jus esiet gatavs uz dažādiem eksperimentiem seksā, Ja esiet liels kArumnieks.. , ja Jus esiet gatavs uz dažādiem eksperimentiem seksā, JA IR VELME BAUDIT neaizmirstamus mirkljus, ja gribiet ISTU UNIKALO VIP ! Erotisko masažu un Sexu=.. tad vienkārši zvaniet lai varat visu uzzinat un sarunāt... !=izmantoiet iespeju tagad sarunat laiku kad atbrauksit to izbaudit


.... Ja Jūs gribat— Jūs varat Atbraukt— ir vieta, kura ir ērta, mājīga, komfortabla, neitrālā teritorijā, blakus centram( ar labu apmetni mašīnai, ja gribat pat apsargājamo ), vai Jūs Varat pieaicināt Mani pie sev( mājup vai viesnīcā, tikai Rīgas robežās)


=.. ZVANIT VARAT=.. ZVANI TAGAD =Т/ =divi-seši-astoņi-trīs-seši-seši-astoņi-trīs..


^ # T / ✆ T O O 3 7 1 2 6 8 3 6 6 8 3 vai T 0 0 3 7 1 2 8 8 8 7 1 5 1 # ^


NOTEIKTI PIERAKSTIET ŠOS NUMURUS, TĀPĒC, KA ŠĪ INFORMĀCIJA NE VIENMĒR ŠEIT TIKS PUBLICĒTA.


JA ESAT zvanījis un nevarējat uzreiz sazvanīt-tas nozīmē, ka iet saruna pa otro telefonu, vai līnijas-piezvaniet vēlāk (pēc kāda laika). SMS un MMS ir ignorējami.. !! = 101% Uz Foto Esmu==Es !! =.. Burvigs Seks !! =(VAR ARI ar RELAKS=INTIMA ATPUTA=LABA IZKLAIDĒ)=ka ari ar relaks.. programmas elementem hroniska noguruma un stressa nonemsanaj.. Analais=.. =.. tikai partnerim vai partnerei.. =.. VIRETIM, SIEVIETEI, ģimenes pārim, BISEKSUALIEM, TRANSSEKSUALIEM, hermafrodītiem (dažados Veidos=var kā Prostatas Massažu vai anālu stimulāciju, vai ari fistingu, Strap-on, un tikai tad, ja Viņš vai VIŅA Man ziņos par Šo Viņu vēlmi.. )=klasika=0ralajs=Erotiska masaža ekskluzivi-unikala (ar.. gejšas panemenem)=Es varētu Jums izdarīt papildspriekus ar dažadām tik spilgtam izpriecēm ka efektīva relaks programmas elementem.. =.. noguruma nonemšanaj ar kuru palīdzību Jūs varēsit atbrīvoties no ieslīgšanas hroniskā nogurumā un stressā..


Un PIE VISA tā - ES ABSOLŪTI nelietoju - Absolūti IGNORĒJU ALKOHOLU un NARKOTIKAS (KAS IKDIENĀS.. –MŪSDIENĀS IR LIELS RETUMS.. !!)= Tik Ļoti SVARĪGI MAN MANA PAŠCIEŅA un MANA VESELĪBA.. Jo MAN MANA PAŠCIEŅA un MANA VESELĪBA - MAN ir SVARĪGĀKI par VISU.. =ES ĻOTI AUGSTU VĒRTĒJU Savējo LAIKU( kā sastāvdaļu Manā dzīvē ) UN SEVI, un VELTIGI NE TĒRĒJU.. = JŪS GRIBAT SEV KOMFORTU MANĀ IZPILDĪJUMĀ.... = IEPRIEKŠ ESIET GATAVI TAM, LAI ATTIEKTIES un IZTURĒTIES AR CIEŅU un cienību PRET VISU KO ES RAKSTU.... !!


Konfendiciali/ .. MAIGI, akkurati=.. kolosāli.. =NE ESI PRETRUNĀ SEV. !! Iepazīsti kārdinājuma garšu.. =.. ES SIEVIETE SEX JOB !! Es Vienīgā SEX JOB sieviete visā Baltijā-vienīgā sieviete SEX JOB -Visās Baltijas valstīs.. =.. Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Zviedrijā=!!-Tas ir ļoti-ļoti rets seksuāls virziens.. Un sieviete SEX JOB-tas ir šis neticams retums, un veiksme tiem-kam patiešām ir ārkārtīgi paveicies, ar viņu brīnišķīgo satikt.. ===Es esmu: AKTIVA=Veikla un ĻOTI INTERESANTA un patīkama visos aspektos==neordināra, ļoti simpātiska, slaida, sakopta, maiga un mīlīga, masiere ar nepabeigtu medicīnisku izglītību, un kura pie tām-gan ir gudra, laba un interesanta sarunbiedre= Jauka un laipna=.. UN tik diezgan daudz PROTOŠA=Maigums un PIEREDZE.


Un Paprasu Neaizmirst, Ka Par Savējo Atpūtu, Kuru Jūs Gribat Saņemt, Tāpat kā Par Savējo Labklājību = Ir Jārūpējas 1— 1, 5 stundas Iepriekš.. Taču Jūs Kā Gudrs Cilvēks Saprotat Ka Mēs Dzīvojam Ne Tādēļ, lai Strādātu, Bet STRĀDĀJAM Tādēļ - LAI DZĪVOTU.. TIEŠI LAI DZĪVOT.. =UN TAS NOZĪMĒ KA SAŅEMT BAUDU UN NO DZĪVES UN NO ATPŪTAS UN NO SEKSA. Un Laiku Planot Vajag, Un Saplānot Visu Iepriekš Tā Lai Jūs Pilnā mērā Saņemtu Maksimālus : Baudu, gandarījumu, Apmierinājumu, Bet Ne niecīgi, vai Fragmentāri.... = KOPUMĀ, LAI VISS BŪTU KĀ JŪS GRIBAT.. =Arī Sekss, Gan Kaisle, Un Geišu Paņēmieni Kurus Jūms Dodu Es, Arī Maksimāls Orgasms, Gan Atslābināšanās Un Noguruma Un Stresa Noņemšanā, Ar Masāžām, Maigumu, Seksu Un Mīlīgi.. =.. TAČU JŪS GRIBAT SEV vislabāko MANĒJĀ IZPILDĪJUMĀ.. =Ja Jūms ir vēlme, ja jūs gribat sexu=Iemācities atslābināties=priecāties=sex atbrīvošanai, ja Jus esiet gatavs uz dažādiem eksperimentiem seksā, Ja esiet liels kArumnieks.. , ja Jus esiet gatavs uz dažādiem eksperimentiem seksā, JA IR VELME BAUDIT neaizmirstamus mirkljus, ja gribiet ISTU UNIKALO VIP ! Erotisko masažu un Sexu=.. tad vienkārši zvaniet lai varat visu uzzinat un sarunāt.. !.. !!!.. izlasiet uzmanīgi un padomājiet !!!


... Ja Jūs Piezvanīsiet Un Iepriekš Pierakstīsieties UZ NAKOŠO DIENU=.. TĀD VARĒSIT SARUNAT, un varēsiet saņemt BONUSU=.. BONUS.. =.. ( no Pusstundās līdz 2 stundām ) papildus laiku SEKSA un Intim ATPUTAS IESPĒJAS.. !!!=.... papildus laiku, un papildus iespējas-baudit manējās spējās seksā.. !!=.. izmantoiet iespeju tagad sarunat laiku kad atbrauksit to izbaudit


.... varat Atbraukt, Vai Aicinat Pie Sevim (majas vai viesnīcā), tikai Rīgas robežās !!!


.. UN PAR BONUSIEM JUMS VAIRAK PASKAIDROS PA TELEFONIEM =kad Jūs man zvanīsiet (bet tas ir iespejams tikai tad ja Jus esat psihiski adekvats un protat izklausit paskaidrojumu pilnībā lidz galam !)


Un vēl svarīgs, tas - ko Jums vajag iegaumēt: Cienība sava un sveša laika.. -un tādēļ ja jums Pašlaik, Rītdien vai Šodien nav vajadzīga iespēja atpūsties unikāli - neatkārtojami.. , un Pašlaik, Rītdien vai Šodien saņemt to-ko Nespējīgs Un Nevarēs neviens un nekāds cits atkārtot.. - ja jums Pašlaik, Rītdien vai Šodien tas nav vajadzīgs.. -tad nav vērts Pašlaik, Rītdien vai Šodien nedz mani uztraukt.. , nedz uztraukties... !! = pēc principa.. =.. ja tev Pašlaik, Rītdien vai Šodien nav vajadzīgi manējie persiki.. -tad un ne aiztieciet Pašlaik, Rītdien vai Šodien manējo persiku koku...


Un Paprasu Neaizmirst, Ka Par Savējo Atpūtu, Kuru Jūs Gribat Saņemt, Tāpat kā Par Savējo Labklājību = Ir Jārūpējas 1— 1, 5 stundas Iepriekš.. Taču Jūs Kā Gudrs Cilvēks Saprotat Ka Mēs Dzīvojam Ne Tādēļ, lai Strādātu, Bet STRĀDĀJAM Tādēļ - LAI DZĪVOTU.. TIEŠI LAI DZĪVOT.. =UN TAS NOZĪMĒ KA SAŅEMT BAUDU UN NO DZĪVES UN NO ATPŪTAS UN NO SEKSA. Un Laiku Planot Vajag, Un Saplānot Visu Iepriekš Tā Lai Jūs Pilnā mērā Saņemtu Maksimālus : Baudu, gandarījumu, Apmierinājumu, Bet Ne niecīgi, vai Fragmentāri.... = KOPUMĀ, LAI VISS BŪTU KĀ JŪS GRIBAT.. = Arī Sekss, Gan Kaisle, Un Geišu Paņēmieni Kuri Jūms Dodu Es, Arī Maksimāls Orgasms, Gan Atslābināšanās Un Noguruma Un Stresa Noņemšanā, Ar Masāžām, Maigumu, Seksu Un Mīlīgi.. =.. TAČU JŪS GRIBAT SEV vislabāko MANĒJĀ IZPILDĪJUMĀ..


=.. ZVANIT VARAT=.. ZVANI TAGAD =Т/ =divi-seši-astoņi-trīs-seši-seši-astoņi-trīs..


NOTEIKTI PIERAKSTIET ŠOS NUMURUS, TĀPĒC, KA ŠĪ INFORMĀCIJA NE VIENMĒR ŠEIT TIKS PUBLICĒTA.



^ # T / ✆ T O O 3 7 1 2 6 8 3 6 6 8 3 vai T 0 0 3 7 1 2 8 8 8 7 1 5 1 # ^


JA ESAT zvanījis un nevarējat uzreiz sazvanīt-tas nozīmē, ka iet saruna pa otro telefonu, vai līnijas-piezvaniet vēlāk (pēc kāda laika). SMS un MMS, ZVANI NO NENOTEIKTIEM TELEFONIEM,


JAUNAKI PAR 21 GADU, TIE KAS IR ZVANIŠANAS DIENA LIETOĪS ALKOGOLU, NARKOMANI, UN TIE KAS NE PROT IZKLAUSIT PASKAIDROJUMUS, NACIONALISTI (fašistiski noskanjoti tipi = tie kas slikti attiecas pret citas tautibas cilviekiem.. )= .. IGNOREJAMI.. !!=PĪLNIGA IGNOREŠANA=ATBILDES NE BUS !! = TIEM IR IETEIKUMS BRAUKT KAUT-KUR CITUR.. =.. TIEM IETEIKUMS=.. CIENET SAVU MIERU UN NE ZVANIET.. !! UN NE CERET IZBAUDIT TO KAS IR UNIKALI, KAM NAU ANALOGA NE TIKAI LATVIJĀ, BET ARI VISĀ PIEBALTIJAS EUROPĀ=.. TO JAPROT DARIT, UN IZDARIT TO PROTU TIKAI ES= !!!


.. ISTO EROTISKU MASSAŽU AR SENLAIKUS KINIEŠU GEIŠU PANIEMIENIEM - KAS DUBULTO Jūsu BAUDU.. ES SIEVIETE SEX JOB !!=Es esmu tikai priekš TIEM KAS GUDRS, KAM IR SAPROTAMS gan progresīvā pašlabuma meklētāja gars.. , GAN kārdinājuma garšas SEKSĀ uguntinja.. = svētki no kā nevajag atteikties!


P. S. Es SAPROTU KA JUS ESAT parasts cilvēks ar cilvēciskām vājībām.. !! TĀPĒC = .. Miljons iemeslu, lai TO darītu un neviena, lai no TĀ atteiktos!!!!TĀ ir normala lieta kopš pasaules pastāvešanas— no tā tiek jēga un pieredze un nekāds ljaunums, cilvēki nevar spriest vienozimigi par SEKSU jo viņiem manuprāt, ir tik daudz kā... gan sakarīgās NO AUDZINĀŠANAS NEESAMĪBAS UN NESAPRAŠANAS PAREIZA SEKSA SAPRATNES NEESAMĪBAS. DAUDZI JAUC SEKSU AR GANDARĪJUMU. MEKLĒJOT CAURUMUS SEKSA PARTNERĪ LAI VIENKĀRŠI TUR IEBĀZTIES.. DAUDZI SEKSU AIZSTĀJ AR CAURUMU MEKLĒJUMU UZ SEKSS PARTNERA ĶERMEŅA.. DAUDZI Jauc Maigumu Seksā UN TO AIZSTĀJ — SAMAIN Ar Zemisku miesas Apmierinājumu — AR SAPĀROŠANU.. – KĀ LOPI.. VARBŪT TIEŠĀM IR PIENĀCIS LAIKS TO MAINĪT UN UZZINĀT — KAS IR ĪSTS UN ĻOTI MAIGS SEKSS .. ??.. !!Domājat kungi— kā rezultātā tiktu šobrīd pie šādas vienigās no izcilākajām iespējam=.. tikt uz vienu no šiem seansiem vismaz uz pāris stundam apmēram pus gada, dariet sev vienu konkrētu vismīljako davanu.. ! — .. KADU?Bet visvienkāršāka atbilde būtu: beidzot dzīvē taptu īstenojams Lielisks SEX.. -- KURĀ LUTINA JŪS.. =.. SEX.. =.. Sekss priekš Jums = Sekss kurā Es lutināšu ar maigumu Jūs.. Fakts=.. ka SEX JOB sieviete var, prot un māk izdarīt seksā daudz vairāk nekā vairākums citu..


.. izlasiet uzmanīgi un padomājiet !!!


^ # T / ✆ T O O 3 7 1 2 6 8 3 6 6 8 3 vai T 0 0 3 7 1 2 8 8 8 7 1 5 1 # ^


... Ja Jūs Piezvanīsiet Un Iepriekš Pierakstīsieties UZ NAKOŠO DIENU=.. TĀD VARĒSIT SARUNAT, un varēsiet saņemt BONUSU=.. BONUS.. =.. ( no Pusstundās līdz 2 stundām ) papildus laiku SEKSA un Intim ATPUTAS IESPĒJAS.. !!!=.... papildus laiku, un papildus iespējas-baudit manējās spējās seksā.. !!=.. izmantoiet iespeju tagad sarunat laiku kad atbrauksit to izbaudit !! .. PAR BONUSIEM JUMS VAIRAK PASKAIDROS PA TELEFONIEM kad jūs man zvanīsiet (bet tas ir iespejams tikai tad ja Jus esat psihiski adekvats un protat izklausit paskaidrojumu pilnībā lidz galam !)


IZDEVIGS LAKS JŪSU KAISLĪGAM SEKSAM=MANĒJĀM MAIGUMAM UN JŪSU BAUDAI !! =SEKS=.. DAŽĀDI VARIANTI IR SEKSĀ un INTIMu KONTAKTU DAUDZUMĀ.. =.. VIRETIM, SIEVIETEI, ģimenes pārim, BISEKSUALIEM, TRANSSEKSUALIEM, hermafrodītiem =SEKSS=daudzveidība daudzveidībā..


Sekss Priekš Jums=Protu=Varu Jūsu Orgasmu Palielināt un Pagarināt Līdz Minūtei Un pat Vairāk (dubultot Laiku Garumā un Baudā UN JUTĪGUMĀ.. =dziljakā līmenī=tas ir forŠi Varat to izmegināt=BURVIDGS SEKS ). Tāpēc - Ka Pārvaldu Izsenus senlaikus Ķīnisku Geišu Paņēmienus ar ĪSTU EROTISKU MASĀŽU UN ar lielu daudzumu JAUKU AIZRAUJOŠU SEKSA JAUNUMU daudzumā.


PROTU JŪSU ORGAZMU PAGARINAT LIDZ MINUTEI UN PAT VAIRAK.. ( senlaikus ĶĪNIEŠU GEIšAS PAŅĒMIENI ( kurie dubulto Jūms ORGAZMU Laiku Garumā un Baudā, UN JUTĪGUMĀ.. =dara to aizraujošus dzilakā līmenī-.. tas ir forši.. =DAUZI SEX Jaunumi=REALA UNIKALI-NEATKĀRTOJAMA EROTIKA=ĪSTA EROTISKA masāža.. =SEX KURAM NAV Analoģiju visā Baltijā== Baltijas valstīs.. =.. Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Zviedrijā !!==Burvigs Seks !! =ar Daudzem un DAŽADEM Intimem VARIANTIEM..


Varat to izmegināt.. !!


UNIKĀLAS BAUDAS SEKSĀ... ! =Es esmu unikāla sieviete. =Es esmu sieviete Kura Māk Izdarīt Daudz Dažādu Seksuālu Tehniku, Veidu Un Metodiku Seksā, Un Nozīmē Dažādot Un Atjaunināt Jūsu Izjūtas. UN VISS TAS ĻOTI UN ĻOTI MAIGI UN MĪLĪGI !!


VISVEIKSMĪGĀKAIS PIEDĀVĀJUMS.. =.. Sekss priekš Jums = Sekss kurā Es lutināšu ar maigumu Jūs... =SEKS=.. DAŽĀDI VARIANTI SEKSA un INTIMu KONTAKTU DAUDZUMĀ.. =.. VIRETIM, SIEVIETEI, ģimenes pārim, BISEKSUALIEM, TRANSSEKSUALIEM, hermafrodītiem =SEKSS=daudzveidība daudzveidībā..


=SEKS=.. DAŽĀDAS IESPĒJAS SEKSĀ un INTIMu KONTAKTU DAUDZUMĀ.. =.. VIRETIM, SIEVIETEI, ģimenes pārim, BISEKSUALIEM, TRANSSEKSUALIEM, hermafrodītiem =SEKSS=daudzveidība daudzveidībā..


=.. piemēram=


MIŅETS--DAŽADI VARIANTI un Veidi =klasika=orālais=Analais (Analais=.. tikai partnerim vai partnerei.. =dažados Veidos=var kā Prostatas Massažu vai kā prostatas stimulāciju, anālu stimulāciju, kā anālo masāžu, vai ari fistingu, var ari Strap-on.. = un tikai tad, ja Viņš vai VIŅA Man ziņos par Šo Viņu vēlmi.. )


=Sekss Priekš Jums=Burvigs Seks=Jums-paaugstinātā maiguma bauda== DAUZI SEX Jaunumi=REALA UNIKALI-NEATKĀRTOJAMA EROTIKA=ĪSTA EROTISKA MASĀŽA.. = protu VEIKT Erotisku ekskluzivu elitaro unikalo masažu(ar.. gejšas paniemenem kas Pagarina Jūsu 0rgazmu Lidz Minutei un Pat Vairak un dubulto Laiku Garumā un Baudā UN JUTĪGUMĀ.. =dziljakā līmenī-tas ir forši.. Varat to izmegināt.. =ka ari ar relaks programmas.. elementem hroniska noguruma un stressa nonemsanaj


.. Un tas viss patiesi reāli, Jūs taču pats saprotat ka lai varētu to īstenot.. =.. Šīs UNIKĀLАS spējas un prasmes.. =ir jāspēj un japrot izpildit virtuozi.. -.. spēt DARĪT kaislīgi aizraujošak pat par pašu mākslu, un lieliski jaspēj un japrot veikt..


-.. tas ir Jūms reta, unikala iespeja sagadat SEV iespaidīgu davanu, kuru Jūms ne uzdavinas ne viens cits.. =.. jo par tas istenošanu varat parupeties tikai Jūs pats.. =.. sarunat laiku kad atbrauksit to izbaudit.. =.. pazvanot pa šo tel. num. :


~~ZVANI TAGAD=~~ ^ # T / ✆ T O O 3 7 1 2 6 8 3 6 6 8 3 vai T 0 0 3 7 1 2 8 8 8 7 1 5 1 # ^ = (Nulle-Nulle-Trīs-Septiņi-VIENS) divi-seši-astoņi-trīs-seši-seši-astoņi-trīs.. SMS un MMS ir ignorējami.. !!


Varat Aicinat vai Atbraukt.. ! .. Konfendiciali=Konfendiciali=ĻOTI Konfendiciali.. akkurati=MAIGI=Burvigs Sekss dažados Veidos=Sekss=daudzveidība=ES SIEVIETE SEX JOB !!

= FOTOGRĀFIJU JŪS REDZĒJĀT SLUDINĀJUMĀ (tur-kur JŪS atrasdat informāciju par mani sākotnēji).


Bet Ja Jūs gribat iegūt, un vēlaties saņemt vairāk Papildinformācijas PAR MANI, UN FOTOGRĀFIJAS. TAD VARAT TOS ATRAST GOOGLE, ЯНДЕКС ( YANDEX ) Meklējumоs=ATRAST, IELIEKOT Meklējumā MANA TĀLRUŅA NUMURU, vai frāzi = Es Sieviete SEX JOB.. --TĀ Jūs VARAT UZZINĀT VISU SĪKĀK, Uzzināt Arvien Sīki KAS IR SEX JOB, UN PAR MANĀM IESPĒJĀM, SPĒJĀM, Un Manējo Piedāvājumu, UN vairāk INFORMĀCIJAS PAR MANI..


*** IERAKSTIET SEV Šos Telefonu Numurus ( lai vajadzīgā momentā, tie vienmēr būtu Jūms pie rokas ), Tāpēc ka Šīta Informācija Ne Vienmēr Šeit Izvietosies.. ~~ZVANI TAGAD=~~ ^ # T / ✆ T O O 3 7 1 2 6 8 3 6 6 8 3 vai T 0 0 3 7 1 2 8 8 8 7 1 5 1 # ^ = divi-seši-astoņi-trīs-seši-seši-astoņi-trīs.. ==Es !! == Burvigs Seks !! ==101% Uz Foto Esmu = Es !!Svars: 59, augums: 167, vecums: 31 AtrAŠanAs vieta: Rīgā.. Konfendiciali=Burvigs Sekss!! (PIEDĀVĀJUMS TIKAI TIEM, KURI IR VECĀKI PAR 25 GADIEM.. !)

=.. Apbrīnojams Sekss un Erotiska masāža Rīgā vīriešiem, sievietēm un ģimenēm (pāriem), un tikpat transseksuāļiem; hermafrodītiem; transvestītiem! No 25 gadiem, svars gribētāja - kas vēlas Ar Mani satikties, nedrīks pārsniegt svara, kurš ir pieļaujams man.. - līdz 125 kg.. !


UNIKĀLAS BAUDAS SEKSĀ... ! =Es esmu unikāla sieviete. =Es esmu sieviete Kura Māk Izdarīt Daudz Dažādu Seksuālu Tehniku, Veidu Un Metodiku Seksā, Un Nozīmē Dažādot Un Atjaunināt Jūsu Izjūtas. UN VISS TAS ĻOTI UN ĻOTI MAIGI UN MĪLĪGI !!


Erotiska Masāža - Ar INTIMU un ar neaizmirstamu SEKSU . ! 24 stundas diennaktī - gan dienā, gan naktī - zvaniet, nekautrējieties. Masāža norunas dienā - tajā pašā dienā, periodā ilgstoša 2-3 stundās, Jūs pieņemšu pie sevis -neitrālā teritorijā, vai atbraukšu pie Jums- pārvietojos ar taksometru..


Visas manas lieliskas prasmes un iemaņas - Jūsu baudai! Es esmu bauda Jums. !
Vai jūs vēlaties izmēģināt kaut ko jaunu? - Es varu Jums palīdzēt! Jebkurā laikā, dienā un naktī.. Es būšu kopā ar Jums tik ilgi, cik Jūs to vēlaties, bet, lai to izdarītu, Jums ir jābūt rīcībā ir pietiekami daudz laika. ! Tādēļ, jums vajadzētu plānot ! Iemēģiniet neaizmirstamu, Neatkārtojamo baudu uz garšu - ar Spilgtākam izjūtām uzbudinājuma MĪLĪGA MAIGUMĀ..

SEKSS AR ĪPAŠU EROTISKO MASĀŽU UN SPECIĀLA NOŅEMOŠA NOGURUMU “Duša–-relax kokteilis”–-masāža =.. NOŅEM NOGURUMU NO SRESA..

Es Sekss priekš Jums=ka ari ar RELAX = relaks programmas .. ar relaks programmas elementem .. atbrīvošanāi jūs no stresa un hroniska noguruma.. !


ES-Rudmate, veikla, prasmīga, ar ļoti patīkamu - jutekliskumā izjūtās ķermeņi , un zīdainu, sievišķīgi siltu, maigu ādu, ar skaistu sievišķīgu dupsīti, un gandrīz 4. krūšu izmērs. Neesmu fotomodele. Es simpātiska, mīļa, patīkama un maiga. Varu un protu palutināt tevi ar krūtīm - glāstiem ar krūtim - sniegt baudu. Īpaši interesants minets (tikai prezervatīvā) - daudzveidīgi, vaginalais - klasiskais prieks, anālais tikai attiecībā uz tevi - nevis mani (un tikai tad, ja tu to vēlies), prostatas masāža, fistings, rimings, kunilings, «zelta lietus» - tikai tavā teritorijā, strap-on. Reižu skaits - bez ierobežojuma, cik daudz - tikai tu būsi spējīgs, cik daudz tu vari paspēt tevis izvēlētajā laikā. Jo, priekš nesteidzīga un daudzveidīga seksuāla intima in seksnjam, un priekš sieviešu maiguma - tu pats to saproti - ir pietiekami daudz laika. Un ir atšķirība - pa ātro, un vai maigi daudzveidīgi un kvalitatīvi -Kad ir spējas un iespējas, lai prieka ir vairāk. Garantēju visu privāti, konfidenciali un to arī vēlos saņemt pretī, nu un nelielu - atbilstošu dāvanu pie tam pielikumā.


= Pilsēta: Rīga
= Vecums: 31
= Augstums: 167
= Svars: 59
== Krūšu izmērs: 4 = PROTU SAGĀDAT uzbudinājumu ar krūtim.... AR ĶĪNAS GEIŠU PAŅĒMIENEM..
= Matu krāsa: rudmate
= Acu krāsa: SKAISTA ( TAČU JABŪT KAUT VIENS NOSLĒPUMS )
Valodas: Krievu, Latviešu
= Izglītība: augstākā
Orientācija: Bi


Ja Jūs zvanījāt, bet pie Jūsu nožēlošanas nevarējuši UZREIZ sazvanīties Acīmredzot iet saruna pa citu telefonu, vai citu līniju. - UN TĀPĒC pārzvanīsiet mazliet vēlāk - pēc 40-55 minūtēm.


…. UN JA TU GRIBI=UN VĒLES PIEPILDĪT SAVU SAPNI-JEBKURA=JEBKĀDA VĪRIEŠA SAPNI. Un=SAŅEMT JAUKAKU UN ĪPAŠI NEATKĀRTOJAMU=VISS SPILGTĀKU=PAŠU ILGSTOŠU ORGAZSMU SAVĀ DZĪVĒ=Sеksu, kurš ir neaizmirstams, Neatkārtojams=Pats Spilgtākais=Ilgstošs, ĻOTI MAIGI=MĪĻĪGI-Tad Ir Jāzvana Pašlaik-TAD JĀZVANA TAGAD!


UN ESIET TIK LAIPNI ŅEMT VĒRĀ , KA CENAS, PRICE - NAV. TĀPĒC, KA ES ESMU PAKALPOJUMUS NEPIEDĀVĀJU.. ! =.. JO - ES PIEDĀVĀJU Ļoti Interesantu SEKSUĀLO TIKŠANOS, UN INTERESANTU ATPŪTĀ INTĪMU IEPAZĪŠANĀS, UN ĻOTI INTERESANTU, DAUDZVEIDĪGU UN NEPARASTI MAIGU SЕКSU.. VARU DARĪT ЕRОТISКАS VAI RELAKSĒJOŠAS МАSĀŽАS, VAI ABAS ŠĪS МАSĀŽАS UN SЕКSU..


PIEDĀVĀJU Maigumu UN INTERESANTU INTĪMU-Sexy ATPŪTU.. UN NAV NEEEJAUCIET— ES NEEPIEDĀVĀJU PAKALPOJUMU.. -tāpēc cenas, price, maksas nav !! Un Jūsu dāvana (DĀVANA - naudas izteiksmē ) man— tas ir tikai izpausme jūsu gudrības un galantuma (nomaiņa - vietā ziedu pušķu, restorānu, un šokolādes ar alkoholu, vēl jo vairāk-es absolūti ignorēju un alkoholu un narkotikas) = tas ir interesants priekšlikums


…Un Vajag Iegaumēt — Ka, Es neesmu DĀVANA, Kas Nozīmē, Ka Uz Par velti Ne Rēķinieties.. - JEBKĀDA UN JEBKURA, KATRA TIKŠANĀS un IEPAZĪŠANĀS AR MANI SĀKAS - MAN DĀVANĀ - NO ČETRDESMIT PIECIEM eiropas savienības naudiņam UN VAIRĀK. ( ATKARĪBĀ NO Izvēlētas TIKŠANĀS ILGUMA, UN NO TIKŠANĀS SITUĀCIJAS UN APSTĀKĻIEM. , UN IEPAZĪŠANĀS VEIDA.. …Ar erotisku vai relaksējošu masāžu Dāvanai Naudas Ekvivalentā — Jābūt LIELAKAI..



~~ ^ # T / ✆ T O O 3 7 1 2 6 8 3 6 6 8 3 vai T 0 0 3 7 1 2 8 8 8 7 1 5 1 # ^


UN NOTEIKTI UZRAKSTI SEV ŠOS TELEFONU NUMURUS, TIE VAR TEV VĒL ĻOTI NODERĒT, UN PIERAKSTI TOS TĀ, LAI - JUMS IZDEVĪGĀ LAIKĀ UN VAJADZĪGAJĀ MOMENTĀ, TIE VIENMĒR BŪTU JUMS PIE ROKAS ! JO TAS IR NOSACĪJUMS TAVAS LABAS ATPŪTAS, VESELĪBAS, PRIEKA UN BAUDAS.. !


Konfendiciali / .. akkurati.. ! Zvanīt Varat.. !! Un esiet tik laipns Zvanit tieši un tikai taja diena kad velaties braukt. :) BET vēlams piezvanīt un vienoties par tikšanos - kā minimums stundu vai 1, 5 stundas iepriekš.. Vietiņa man pašaj IR RĪGĀ (tuvu centram un ar ērtu bezmaksas autostāvvietu mašīnai), bet ir iespeja TIKTIES vai viesnica vai ari Jūsu vieta:) – .. SATIKTIES UN LABI PAVADĪT LAIKU, UN ĻOTI INTERESANTI SEKSUĀLI ATSLĀBINĀTIES UN ATPŪSTIES..


tikšanāsUzPUSSTUNDU=noČETRDESMITPIECIEMeiro=manDāvanā..
tikšanāsUzVIENU1STUNDU=no SEŠDESMITPIECIEMeiro=.. manDāvanā..
tikšanāsUzDIVAM2stundam=noDEVIŅDESMITPIECIEMeiro=.. manDāvanā
tikšanāsUzTRĪM3stundam =noSIMTSPIECDESMITPIECIEMeiro=.. manDāvanā..


Un Neaizmirsti

*** IERAKSTIET SEV Šos Telefonu Numurus ( lai vajadzīgā momentā, tie vienmēr būtu Jūms pie rokas ), Tāpēc ka Šīta Informācija Ne Vienmēr Šeit Izvietosies.. ~~ZVANI TAGAD=~~ ^ # T / ✆ T O O 3 7 1 2 6 8 3 6 6 8 3 vai T 0 0 3 7 1 2 8 8 8 7 1 5 1 # ^ = divi-seši-astoņi-trīs-seši-seši-astoņi-trīs.. ==Es !! == Burvigs Seks !! ==101% Uz Foto Esmu = Es !!Svars: 59, augums: 167, vecums: 31 AtrAŠanAs vieta: Rīgā.. Konfendiciali=Burvigs Sekss!! (PIEDĀVĀJUMS TIKAI TIEM, KURI IR VECĀKI PAR 25 GADIEM.. !)


priekš jums-paaugstinātā maiguma bauda=Sekss=daudzveidība==Es esmu maiga, prasmīga, mīlīga. Sekss priekš Jums=ir dažādas iespējas, piemēram=orālais, klasika, erotiska masāža. FISTING. STRAPON=VIRETIM. SIEVIETEI. BI. TRANSAM=MAIGUMAM NAV ORIENTACIJAS.
  • 2stund=man115DĀVANĀ (31 year) (Photo!) offer escort, massage or other services (#3443966)
Ad ID #3443966
Name 2stund=man115DĀVANĀ
Age 31
City lv
E-mail b14***@inbox.lv Show e-mail
Post reply
Only registered members can answer to this as.
Login or Register.

Bring your ad to the top
Highlight with color

Get VIP status

Get Diamond status

Added Jan. 2019
Views 188